Vytisknout

 


Rostoucí nábytek je ideálním řešením pro vybavení dětských pokojů, hracích center, škol či předškolních zařízení. Stoly a židle vyrobené za tímto účelem brání špatnému držení těla a omezují vznik bolestí zad v pozdějším věku. Nábytek je vyroben z kvalitního materiálu, který je snadno omyvatelný a odolný vůči znečištění. Rostoucí psací stůl umožňuje nastavení výšky a sklonu pracovní desky podle potřeby, můžete ji tedy upravovat nejen podle věku dítěte, ale také na základě jednotlivých činností, ke které je pracovní deska zrovna využívána. Dětský rostoucí stůl má vše potřebné, co každý školák ke své práci a zábavě potřebuje.

  

alb fuxo s line 01 alb fuxo v line 01 alb fuxo army alb fuxo rostouci stul 01
 FUXO S-LINE   FUXO V-LINE   FUXO ARMY   FUXO ROSTOUCÍ STŮL
       

 

K těmto stolům nabízíme také rostoucí dětské židle, které jsou opět nastavitelné podle potřeby. Kombinace rostoucího stolu a rostoucí židle pro děti je ideální volbou pro správné a zdravé sezení. V naší nabídce máme rostoucí židle FUXO, které jsou vybaveny čalouněným sedákem a výškově nastavitelným opěrákem.

Vybrat si můžete ze tří typů rostoucích židlí:

Dětské rostoucí židle k psacímu stolu jsou otočné, na kolečkách, a zvolit si můžete také z několika barevných kombinací. Rostoucí židle a stoly jsou vhodné pro děti předškolního věku i školáky. Menší děti mohou nábytek využít na tvoření a zábavu, školáci pak ke studiu a dalším sedavým činnostem. Pořiďte svým ratolestem dětský rostoucí psaní stůl spolu s polohovatelnou židlí a podpořte jejich zdravý vývoj ergonomickým sezením.